New Home!

Vihdoin uusi koti on valmis ja muutto tehty! Olen kuin uudelleen syntynyt, tää valo lisää elämän iloa huomattavasti. Miten voi valo tuoda kotiin niin paljon hehkua. Rakastan tätä puhtautta ja uuden tuntua, kaikki mitä on suunniteltu on nyt tässä.



Rakastan kukkia, voisin tunkea niitä joka paikkaan. Valkoiseen on helppo yhdistää värikkäitä ja myös hentoja kukkia. Valitsin täysin valkoisen keittiön, paitsi kodinkoneita mukaan lukien. Jopa allas on valkoinen, se tekee hyvän kokonaisuuden puhtaan valkoiselle.
Hups haisuli oli syönyt keksit muuton aikana. Olen suuri muumifani, olen kerännyt kuppeja, lautasia yms useamman vuoden. Nyt on vaan ruvennut tuntumaan, että kuppia ilmestyy kokoajan. Ennen tuli vain pari uutta vuodessa ja nyt kokoajan. Olen jo neljäkuppia jäljessä ja mietin onko tässä tavaran keruussa mitään järkeä.
Keittiönpöydän yläpuolella Tapio Anttilan suunnittelemat triple valaisin, samanlaiset löytyvät myös molemmista makkareista.

Meillä oli onneksi suuri joukko auttamassa muutossa. Itse en suostunut mitään kantamaan, joten olin vain laittamassa tavaroita paikoilleen. Saimme jo ensimmäisenä päivänä kaikki laatikot tuhottua, ettei tarvinnut olla sekasotkun keskellä vaan kaikki oli kaunista ja avaraa. Ensimmäinen yö uudessa kodissa, ei kyllä paljoa nukuttanut.
Meillä on sängynpäädyn päällä taulu, jossa on Reino Nordin-Antaudun biisin sanat. Sen biisin sanat osuu vaan, niin voimakkaasti meidän elämäntilanteeseen. Ruusut tasan kymmenen kappaletta, jotka kuvaavat meidän yhteisiä vuosia.


Sauna!! Vihdoin ja viimein. Meillä ei ole ikinä ollut omaa saunaa. En kovin paljoa saunassa käy, koska jalka ei oikein sitä siedä. Saunassa on ihanat tunnelma valot ja löylyveden valaistus on täydellinen. Sauna on harmaa itsessään ja vaalean harmailla laatoilla varustettu lattia. Suihkussa on ihana vesiputous, joka tekee lapsen suihkuhetkistä mainion.



Ihanaa olla kotona.

Kommentit

Suositut tekstit