Perjantai 13. jäi päälle..

Hohhoijaa nyt kyl on taas haasteita joka suunnasta.. Ensin auto jätti 40km kotoa ja vietti viikonlopun yli korjaamolla. No sitten puhelin soi ja fysioterapia perutaan kahta tuntia ennen aikaa. Fysiatri oli niin koppava, että ei mitenkää yllättänyt millään tavalla. Kertoi magneettikuvauksesta löytyneestä ongelmasta. Kirjoitan siitä erillisen kirjoituksen, nimittäin tietokone meni rikki ja toivottavasti loppu viikosta saan sen. Kirjoittaminen puhelimella ei oikein ole helpoin tapa kirjoittaa blogia.
No nyt maanantaina heräsin aamulla kun piti lähteä ekg + verikokeisiin niin ihmettelin miten on veto täysin nolla. Kuumemittari kainaloon ja hups vähän vajaa 38. Aaettä. Onneks tänää piti olla fysioterapia tossa puolen kahden aikaan mutta ei houkuta lähteä allasterapiaan..
Sairaana kipuihmisenä tälläset pienet flunssat tekee olosta vielä huonomman, jotenkin olotilasta tulee sata kertaa huonompi. Onneks kolmevuotias murunen jaksaa äitin kanssa nauttia elokuvista ja levätä yöpaidassa kellon ympäri.

Kommentit

Suositut tekstit