Kaksi kuukautta.

Jossain vaiheessa vaan rupesi tuntumaan, että liika on liikaa.. Tiiätte varmasti sen tuntemuksen. Pakko oli ottaa aikalisä ihan kaikesta, jopa tästä kirjoittamisesta. Hassua siitä mulle tuli huono-omatunto vaikka konkreettista näyttöä siitä ei kauheasti ole, että tätä kukaan edes lukee. Mut onhan tää hyvää höyryjen päästämistä.

Kivut rupesivat jo tossa kesän jälkeen palaamaan. Lapsenmielisesti ajattelin, että Qutenza poltti tän crps:n hengiltä. Nojoo ei polttanut. Voin sen rehellisesti teille kaikille kertoa. Allasterapia on jatkunut, on siitä varmasti ollut hyötyä. Pitkän aikajanan katsomisella on siitä ollut paljon apua. Ehkä enemmän henkisellä tasolla. Mulla on maailman ihanin ja paras kipufysioterapia, joka joutuu kuuntelemaan mun kaikki ongelmat. Varmasti häntä välillä vähän naurattaa, kaikki mun ihme vouhkaamiset. Kuulemma pitäisi lopettaa kaiken pelkääminen ja ruveta luottamaan ihmisiin. Elämään taas omaa elämääni.

Kevan työkyvyttömyyseläke hakemus- HYLÄTTY Ei ole näyttöä siitä, että crps vaikuttaa millään mun elämään. Tarvitaan tutkimustuloksia. Just näin. Välillä aina mietin että mitähän v#ttua. Oikeesti...

Töihin pitäisi palata, mutta töissä en kykene käymään/olemaan. Kukaan ei uskalla ottaa siitä vastuuta tai yhtään mitään. Mulle järjestettiin kipupolin kautta moniammatillinen työryhmä palaveri. Sinne tuli paljon erikoislääkäreitä, hoitajia ja terapeutteja. Suurena odotuksena oli oma työterveyslääkärin paikalle tulo, koska hän loppujen lopuksi sen päättää mihin suuntaan elämässäni lähden. Pari tuntia ennen tätä palaveria, hän perui tulonsa.

Lopputulos oli, jos en pääse ammattikorkeakouluun olen työtön, työkyvytön työnhakija. Anteeksi mikä?

Kävin korvapolilla loppu tarkastuksessa ja lääkäri löysikin kaulaltani patin. Sain kiireellisen lähetteen ultra ääneen. Maailmani romahti sillä hetkellä.

Viikot menivät kyllä todella hitaasti!! Voin kertoa, että tollainen odottelu käy todella kovin mielenterveyden päälle, tulin aivan hysteeriseksi. Vihdoin tuli se päivä, kun ultraääni aika vihdoin tuli. Lääkäri tutki ja sanoi, että vielä ei koepalaa oteta, vasta sitten kun on hieman kasvanut. Anteeksi mitä.

Menin kotiin ja ensimmäisenä rupesin googlettamaan erilaisia diagnooseja itselleni. No syöpähän se. Olin niin hysteerinen, että laitoin syöpäsairauksiin erikoistuneellle hoitajalle viestiä ja kerroin kaiken. Hän kehoitti menemään yksityiselle. Terveystalo täältä tullaan jo huomenna! Kävin todella hyvällä lääkärillä ja hän kertoi etten kuole vielä. Onneksi. Sain onneksi vihdoin mielenrauhan.

Puhelin soi. Keskussairaalasta korvapolinhoitaja soitti nyt olisi sellainen juttu, että pitäisi tulla kiireellisesti verikokeisiin, mielellään jo tänään. #sydänpysähdys Lääkäreillä on jokin ajatus mikä voisi olla, mutta verikokeiden tulokset tulevat vasta kahden viikon kuluttua ja tulokset pitää tulla kuulemaan kasvotusten.

Bmw alle ja lapsi takapenkille ja me lähdettiin...

Kommentit

Suositut tekstit